Rahsia Awet Muda Bersama VIVIX!

Ingin kelihatan awet muda? Wajah berseri berbanding usia? Bukan halangan lagi kerana ada satu produk yang sangat berkesan untuk mengembalikan keremajaan anda. Sebelum tu kita kenal dulu dengan vivix ni.Apakah dia ye?

Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)
vivix shaklee cell defense

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
shaklee vivix cell energy
Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Memperbaiki sel (cell repair)
shaklee vivix cell repair

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
vivix shaklee cell performance

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Hanya sesudu teh sehari..dan anda rasakan sendiri perbezaannya.

Bersempena Sale Disember, Harga sebotol VIVIX adalah RM370 termasuk kos penghantaran.
Dan jika anda beli 2 botol Vivix anda akan mendapat FREE membership Shaklee dan boleh mula menjana pendapatan sampingan anda bersama saya.

credit
Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply