Berat Badan Berlebihan Boleh Menyukarkan Untuk Mengandung?

Benarkah jika berat badan berlebihan boleh sukarkan untuk dapat zuriat? Ada betulnya kerana kegemukan boleh mengganggu hormon wanita dan juga menjejaskan kitaran period.

Apa kata perkara pertama adalah turunkan berat badan dahulu sebelum mengambil apa-apa ubat untuk usaha mendapatkan anak. Apa yang dirisaukan adalah wanita yang mempunyai berat badan berlebihan berisiko mendapat kencing manis atau darah tinggi jika hamil.

Dua produk sahaja yang perlu anda amalkan secara konsisten iaitu Herblax dan Lecitin. Banyak kelebihannya terutamanya membuang lemak-lemak dalam badan.

Kebaikan Herblax:

Dikenali sebagai julap lembut yang sudah tentunya bertindak lembut pada badan. Ianya mengandungi 9 herba dan berfungsi membersihkan kolon dan juga toksin dalam badan.

Kebaikan Lecitin:

Memecahkan lemak, sebagai pelarut untuk kolesterol. Bab pecahkan lemak memang ramai yang suka kerana lemak degil inilah yang bila lama-lama terkumpul boleh menimbulkan pelbagai penyakit lain.

Dapatkan sekarang dengan harga istimewa!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————
Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply