Hilangkan Parut Keloid dengan ESP!

Siapa yang bersalin  czer sudah pasti tau tentang parut keloid kan? Apakah keloid ni?

Keloid adalah luka parut yang hidup. Ia menjadi timbul, membesar dan akhirnya keluar dari sempadan luka yang lama. Kadangkala ia boleh menjadi begitu besar sehingga menyebabkan rasa sakit, gatal dan kurang selesa. Bukan itu sahaja, ia boleh menyebabkan tekanan perasaan dan perasaan rendah diri kerana secara kosmetik ia boleh mengubah fizikal seseorang. Namun secara medikal, ia tidak mengundang bahaya kepada nyawa.
credit to Dr azwan utk penjelasan tentang keloid.

Ngeri tak? Susah pulak tu nak hilang kan? Kebiasaannya kita boleh buat minor surgery untuk buang keloid ni tapi adakalanya kesan dari tu akan jadi gatal dan mungkin sampai jadi luka jika asyik menggaru. Kisahnya ada kastemer yang berkongsi kebaikan Energizing Soy Protein (ESP) ni dalam membantu merawat masalah dia. Kita tengok apa katanya.

Just nak share, ESP mmg amazing! Sy ada buat minor surgery utk buang keloid (parut hidup) 2 bulan yang lepas. Dalam 2,3 minggu ni, parut surgery tu bertukar menjadi gatal dan luka akibat kulit sy yg sensitif dan juga menggaru. Selepas sy amalkan minum ESP, alhamdulillah, luka tersebut kering dan gatal-gatal pun hilang tanpa apa-apa ubat doktor. Memang sangat kagum! 🙂


Best kan? Memang dah terbukti ESP sangat-sangat best sebab tu ianya adalah hot produk di pasaran!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 —————————————————
 Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply