Tumit Kaki Pecah Pulih Dengan GLA Shaklee

 Minggu lepas ada berbual dengan kastemer yang mengambil GLA. Belum lagi sebulan beliau ambil GLA tapi sudah nampak perubahan yang tidak disangka. Sebenarnya tujuan utama beliau ambil GLA adalah untuk memperbaiki hormon periodnya yang tidak betul, tetapi lain plak jadinya.

Inilah contoh rupa tumit kaki yang pecah. (bukan gambar kaki dia ye sebab beliau tidak sempat nak snap hihi)

Banyak faktor tumit kaki pecah ni antaranya adalah kulit kering, tidak cukup kelembapan kerana kurangnya air. Kaki mempunyai satu lapisan air di mana jika ia tidak mencukupi akan menyebabkan kekeringan dan masalah tumit kaki pecah boleh berlaku.

Apa kaitan GLA dengan tumit kaki pecah?
GLA shaklee sumbernya dari borage oil. Bukan borage oil semata tetapi dalamnya ada kandungan vitamin e juga. Vitamin e sudah dikenali sangat bagus untuk kecantikan kulit. Tidak hairanlah sesiapa yang amalkan vitamin e mempunyai kulit yang menawan. Orang kata 2 dalam satu. Selain untuk dalaman, ianya bagus juga untuk luaran.

Tidakkah anda mengidamkan tumit kaki sebegini?

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. —————————————————
 Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply