Pengerat Kasih Sayang SUAMI & ISTERI

Ini dia set yang ditunggu-tunggu. Pengerat kasih sayang suami isteri. Siapa kata hubungan kasih sayang tidak penting? Bukan duit semata untuk hidup ni, kasih sayang bawa sampai ke mati:)

Kelebihan set ini yang menjadi kegilaan ramai. Sila baca di sini:

Kelebihan Vitamin E untuk lelaki:

1. Memperbaiki kualiti sperma lelaki. Dengan itu ia secara tidak lengsung mempengaruhi pergerakan sperma untuk bertemu dengan ovum.

2. Meningkatkan jumlah sperma. Harus diingat kekurangan sperma boleh mengurangkan kesuburan lelaki.

3. Vitamin E boleh merangsang LIBIDO. Apa libido ni? Libido adalah keinginan seks kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan.Kekurangan testeoterone inilah yang menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.

4. Vita E & Selenium – bekerja bersama2 dengan vitamin C sebagai anti oksidan. Radikal bebas dalam tubuh mampu merosakkan sperma dan ovum. Jadi bagi menjaga kualiti sperma, seseorang lelaki harus mengambil vitamin E dalam kadar yang mencukupi. Selenium lengkap dalam Vita E Shaklee, untuk membantu pergerakan sperma agar lebih tangkas dan bergaya.


Kelebihan Alfalfa untuk Isteri:


1. Merawat Keputihan.

2. Memberi keselesaan bersama. Pengalaman yang tidak boleh diganti bila dipuji suami.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 —————————————————
Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply