Vivix Shaklee Dan Keistimewaanya

awet muda dengan vivix

Biasa dengar Vivix bukan? Sekarang ini rata-rata ramai yang sudah membuka mata mencari produk yang boleh membuatkan diri menjadi awet muda. Lumrah manusia suka kelihatan cantik dan penuaan tidak semestinya menjadi satu masalah yang perlu dirisaukan.

Kini minuman botanikal paling berkesan sudah ditemui. Satu penemuan revolusionari dalam anti penuaan pada tahap selular.

Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix iaitu produk supplement revolusionari anti penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap selular. Lebih 1 juta botol vivix telah pun dijual.

Vivix merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, syarikat no 1 supplement makanan di Amerika.

Di dalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap selular.

vivix shaklee

4 Mekanisma Penuaan pada Tahap Selular

1. Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.
Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel.

Mitochondria (penjana tenaga) di dalams el menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.
Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE

Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganngu keutuhan sel dan panjang umur.
Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur 
“muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Selain dari itu, ia juga menolong mambantu/menjaga/memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindunagn antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply