Set Bersalin Paling Best!

set ibu semasa berpantang shakleeBila hendak menimang cahayamata, perkara yang pasti terlintas di fikiran ibu-ibu pastinya adalah set bersalin kan? Atau dengan kata lain set berpantang. Macam-macam jenis yang ada di pasaran, ada jamu, ada vitamin, macam-macam jenama lah. Mana satu idaman kalbu? Kalau di Shaklee kita ada cadangan supplement yang bagus untuk ibu semasa pantang. Yang pastinya vitamin adalah semulajadi, baik untuk ibu dan juga baik untuk bayi kerana ia tidak mengganggu perut bayi.

Apa keistimewaan cadangan set berpantang Shaklee?

1. Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka kerana adanya zink dalam set ini. Selain mempercepatkan proses penyembuhan luka, ia membantu mengurangkan rambut gugur yang lazimnya dialami oleh ibu dalam pantang.

2. Adanya alfalfa sebagai medium pelawasan semulajadi kerana ianya kaya dengan fiber. Bukan sahaja membantu pembuangan yang lebih mudah malah ianya adalah sebagai galagtague iaitu sebagai penggalak susu. Secara tidak langsung boleh membantu penghasilan susu badan yang lebih lancar.

3. Adanya Vitamin C yang berfungsi memulihkan sel-sel badan, memberikan seri pada wajah si ibu (bukan susuk tau heehe) yang pucat dan kurang berseri semasa dalam pantang.Kandungan Vitamin C memainkan peranan penting dalam penghasilan kolagen yang dikenali boleh menganjalkan kulit.

4. Adanya B Complex yang membantu menghindarkan stress pada ibu dalam pantang. Jangan sampai kita mengalami gila meroyan pulak dalam masa berpantang ini. 

5. Adanya Vitalea yang berfungsi sebagai multivitamin kepada ibu. Ibu berpantang akan rasa lebih bertenaga dalam menguruskan anak. Faham-faham sahaja lah cabaran berpantang memerlukan ibu cergas dan sihat.


vitamin semasa pantang

Mahu tengok testimoni mereka yang ambil set ini? Boleh tengok sini:

Testimoni ini pua dari pengalaman Puan Lydzar yang susu badannya lebih banyak dengan pengambilan set ini.. Baca sini:

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply