Set Khas Untuk Ibu Mengandung Dan Juga Ibu Menyusu Badan

TAWARAN HEBAT SPECIAL UTK PREGGY MOM dan juga NURSING MOM!. OFFER with SPECIAL PRICE dari IBU kepada IBU. Jangan lepaskan peluang nanti gigit jari. Set khas dari kami utk kesihatan ibu dan bayi.tambah susu badanSOY PROTEIN: Protein diperlukan untuk pertumbuhan fizikal dan pembinaan sel bayi anda. Ia juga diperlukan oleh plasenta, tisu-tisu amnion, tisu-tisu keibuan dan penghasilan susu ibu. Jelasnya, kehamilan d

an penyusuan susu ibu memerlukan kehadiran protein. Jadi, amatlah disyorkan untuk menambah sumber protein sihat di dalam diet harian anda.

OMEGA GUARD: Asid lemak omega 3 juga dikenali sebagi DHA yang diperlukan dalam pembinaan otak dan retina bayi. Ikan laut dalam (coldwater) seperti ikan salmon dan ikan tenggiri, kaya dengan sumber asid lemak omega 3 tetapi anda disyorkan untuk mengambil tidak lebih daripada dua bahagian seminggu kerana kandungan merkurinya yang tinggi. Jadi, supplemen ultra tulen minyak ikan omega 3 merupakan alternatif terbaik untuk menggantikannya.

OSTEMATRIX: Kandungan kalsium yang mencukupi di dalam diet anda lebih-lebih lagi semasa tempoh kehamilan, akan dapat memastikan bayi yang bakal dilahirkan mempunyai tulang dan gigi yang sihat tanpa menggugat kandungan kalsium yang sedia ada di dalam tubuh anda. Begitu juga semasa menyusukan badan, kalsium adalah kritikal kerana pada masa ini badan ibu akan mengalami kehilangan kalsium yang banyak. Kalsium juga membantu untuk menghalang kekejangan otot yang dialami dalam tempoh kehamilan dan kontraksi yang berlaku di saat melahirkan. Pengambilan kalsium yang teratur boleh diperolehi melalui pengambilan produk tenusu dan sayur-sayuran hijau (seperti kubis) atau dengan pengambilan kalsium tambahan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply