Cara Menjadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Hari ini terasa ingin share pada semua bagaimana anda ingin menjadi ahli shaklee dan menjadi distributor yang sah iaitu sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Secebis kisah saya waktu dahulu sebenarnya menceburi bidang bisnes online dengan berkongsi pengalaman dan penggunaan produk shaklee adalah secara kebetulan.

Waktu itu ingat lagi semasa berpantangkan anak kedua, saya telah mengalami masalah kekurangan susu badan. Memang ibu-ibu yang menyusu badan sahaja yang mungkin memahami betapa risaunya kita jika susu berkurangan. Maklumlah sudah tekad ingin menyusukan bayi sepenuhnya, maka pengeluaran susu badan amatlah dititikberatkan. Saya mula mencari produk yang boleh menambahkan susu dan akhirnya menemukan saya dengan Shaklee.

Bermula dari hari itu saya rasa sangat serasi dengan produk ini dan mula terasa keinginan untuk membuat bisnes online secara serius. Bermulalah perjalanan saya dalam bidang bisnes online ini dan akhirnya dari 3 angka menjadi 5 angka sekarang ini alhamdulillah.

CARA MENJADI MEMBER/JOIN KEHLIAN SHAKLEE

1. Buat bayaran/yuran yang dikenakan sebanyak RM65 seumur hidup. Berbaloi kan? Hanya bayar sekali sahaja dan anda akan dapat satu kit member berupa sebuah beg yang lengkap dengan info-info dan marketing plan yang boleh anda pelajari nanti. Urusan mengisi borang ahli dan sebagainya saya akan uruskan untuk anda. Semudah itu sahaja, hanya hubungi saya dan semua urusan ditanggung beres.

2. Bila sudah dapat kit member, boleh mulakan bisnes anda serta merta menggunakan member id yang akan diberi semasa anda mendaftarkan ahli. 

APA KELEBIHAN/FAEDAH MENJADI AHLI DI BAWAH GROUP KAMI?

 • Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya. Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan. Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!

 • Bagi anda yang tidak suka membuang masa, tinggalkan anak dan keluarga semata ingin mendengar talk pasal bisnes, inilah dia bisnes yang tepat dengan anda.Saya juga seperti anda yang cukup TIDAK SUKA dengan keadaan sebegitu. SEGALA COACHING/BIMBINGAN hanya dibuat secara ONLINE sahaja 100%. Sangat praktikal bagi mereka yang bekerjaya kerana ini boleh dijadikan pendapatan sampingan anda yang paling mudah dibuat.

 • TIADA MODAL. Ye memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

 • Produk yang terbukti berkesan. Produk shaklee telah melalui beribu ujian dan kajian yang menyeluruh sebelum layak dipasarkan. Maka tiada isu bahaya, tidak halal dan sebagainya. PALING PENTING ianya disahkan halal oleh Jakim.

 • Syarikat yang kukuh, sudah lebih 50 tahun di pasaran dan telah lebih 20 tahun berada di Malaysia. Ramai sudah jutawan Malaysia yang lahir dari bisnes Shaklee, walau telah 20 tahun masih bertahan sampai hari ini, maknanya keyakinan orang ramai pada produk ini tidak pernah berkurangan.

 • Bagi yang ingin mencari bisnes yang boleh menjamin masa depan, inilah dia. Kerana bisnes ini menjanjikan pendapatan infiniti dan boleh memberikan impian anda satu kenyataan.

 • TERBUKTI bisnes ini adalah yang terbaik untuk mereka yang mencari-cari apakah pekerjaan sampingan atau sepenuh masa untuk mereka. 

 • Bagi yang ZERO TENTANG ONLINE BIZ, bimbingan 100% akan diberikan. Usah risau tidak pandai kerana saya juga bermula dari zero.

 • Bagi yang mendaftar di bawah bimbingan saya, maka anda akan dimasukkan ke dalam group eksklusif di facebook kami yang mana tips-tips dan info akan sentiasa diberikan dari masa ke semasa.
Apa tunggu lagi? Jika anda betul-betul ingin merubah idup anda, maka bertindak sekarang. InsyaAllah ini adalah pembuka jalan kepada diri kita semua. Salam sayang..

logo SID shaklee independant distributor

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply

This Post Has 2 Comments

 1. Unknown

  kak, saya berminat nak jadi ahli..