Gla Shaklee Bantu Kehamilan


Hari ini pagi-pagi lagi dapat sms dari salah seorang kastemer. Beliau telah BERJAYA PREGNANT!
Sukanya bila dengar berita gembira ini. Sebelum ini memang sudah ramai yang berjaya hamil bila berusaha dengan mengambil GLA Shaklee, tapi bila bertambah lagi seorang wanita yang tercapai impian, rasa macam satu kepuasan kerana dapat tolong mereka-mereka yang begitu berharap.

Kisahnya sebelum ini beliau mengambil GLA dari saya dan kemudian menambah lagi B Complex kerana untuk perancangan kehamilan seeloknya kita mengamalkan pengambilan asid folik juga. Asid folik memang terdapat dalam b complex. Selepas sebulan mengambil GLA dan B complex, hari ini impian yang diinginkan tercapai. Jom tengok sms beliau pada saya.

hamil dengan gla complex shaklee


Bagaimana GLA Shaklee boleh bantu kesuburan? Jom tengok KELEBIHAN GLA UNTUK KESUBURAN.

Di sini juga ada testimoni ibu yang berjaya hamil dengan GLA Complex Shaklee.
Bukan senang untuk memberikan kegembiraan pada orang lain, namun dengan perkongsian ini moga-moga dapat membantu mereka yang memerlukan. TAHNIAH sekali lagi sis!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply