GLA Complex, Rebutan Wanita Yang Ingin Hamil!

Usah dihuraikan lagi, GLA Complex Shaklee memang produk wajib cuba bagi mereka yang ada perancangan untuk mendapatkan cahayamata. Bukanlah kata produk ini adalah set penyubur wajib hamil jika amalkannya, yang tu jadi taksub terlebih pula. Kita hanya berusaha, usaha selagi tidak bertentangan dengan agama dan tidak memudaratkan diri sendiri.Ramai customer saya sebenarnya ambil GLA Complex ini untuk bantu kehamilan. Ada yang ambil sebab period tidak teratur. Kalau period kucar kacir memang agak sukar meramal waktu subur, jadi GLA Complex membantu dari segi itu. Bila sudah lancar period maka plan untuk merancang kehamilan jadi lebih mudah. Itu satu point yang memang nyata dan jelas.

Bukan cakap kosong tapi ramai sangat yang sudah mencuba GLA complex dan dapat hasil yang positif. Saya cukup teruja dan gembira dapat bantu mereka-mereka yang sangat memerlukan. Yelah siapa yang tidak mahukan zuriat kan. Penyambung warisan di kemudian hari. Juga zuriat adalah saham akhirat kita juga.

sangat comel kan saya?Kali ini saya mahu kongsikan lagi mereka-mereka yang telah berjaya hamil. Ramai sebenarnya. Dan ini adalah antara insan yang bertuah itu.

hamil dengan gla complexSaya nak berkongsi cerita dgn semua warga SGL.. saya ada masalah period tak teratur lps bersalinkan anak no. 3 thn 2011.. dh mcm2 ubt saya cuba mkn tapi period tetap gak teratur. disember 2012 saya cuba amalkn GLA utk betulkan balik kitaran haid.. alhamdulillah period saya kembali normal dan 3 hr lepas saya telah dikejutkan berita yg saya disahkan hamil 6++ minggu wlpn saya mkn jamu utk mrancang hamil.. dasat tul penangan shaklee nih.. alhamdulillah

gla shaklee bantu hamil
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply

This Post Has 2 Comments