Breastfeeding Set Untuk Ibu Menyusu

Apa yang paling diharapkan oleh seorang ibu yang menyusukan anak? Sudah tentu mengharapkan untuk berjaya menghabiskan 2 tahun penyusuan dengan jayanya. Apa jadi jika kita kecundang di tengah jalan? Kerana menyusukan bayi memerlukan komitmen yang bukan sikit. Ia perluakan banyak ilmu dan juga pengorbanan dari si ibu.

Jangan risau kerana sekarang pelbagai produk ada di pasaran. Tapi awas! Jangan hanya mengharapkan produk sahaja untuk membuatkan susu anda menjadi banyak. Kerana tiada bukti setakat ini susu bertambah dengan hanya makan vitamin atau ubat dan si ibu bersenang lenang tanpa berbuat apa-apa. maksudnya tidak mengepam langsung ataupun tidak direct feed bayi mengikut jadual. Salah sama sekali konsep penyusuan begitu kerana sememangnya susu ibu amatlah bergantung kepada berapa banyak permintaan dan begitu jugakla banyaknya pengeluaran. 

Tetapi ada berita baik buat anda, apa kata mencuba set menyusu yang terdiri dari produk-produk shaklee yang berkualit tinggi. Produk berkualiti biasanya hasilnya juga berkualiti. Kalau kurang yakin apa kata kita tengok sahajalah testimoni-testimoni mereka yang berjaya. Adakah anda tidak inginkan seperti mereka?

set menyusu shakleeTestimoni diri sendiri :

Lagi 1 minggu nk nek keje.Alhamdulillah dpt kmpul stok sbyk nie. ini adlh ank kdua sye.mse anak first,ilmu BF trlalu cetek dan smpat BF 3 bln jek.ksian si abg.kli ini sye dh psg niat Insyallah nk BF adik hingga 2 thun jika d izinkan olehNYA.
Sye start amik SHAKLEE msE ari 1st pantang dan mle kumpul stock slpas 2 bln . dgn pam scra konsisten + vit SHAKLEE inilh hsilnya , Alhamdulillah dh trkmpul 150++oz stakat nie.set menyusu shaklee


Banyak testimoni set menyusu shaklee ni. Kalau nak letak semua memang tak abih satu hari. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut atau dapatakan konsultasi sebelum membuat belian. Tak rugi cuba, ibu sihat anak ceria.  

set menyusu shaklee

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply