Ganti Puasa Dengan Set Mighty Gem!


Ramai masih belum ganti puasa ye? Nak ganti tapi tiada masa? Jangan begitu. Kalau tak anti sekarang mana sempat dah bulan depan dah mula puasa kan. Bila puasa sorang-sorang ni biasa kita inginkan hidangan serba ringkas betul tak?


Saya memang sangat sukakan set Mighty Gem ni. Bukan sahaja berkhasiat, maknanya walau berpuasa anda tidaklah letih lesu macam tak makan setahun kan. Dan juga tidaklah kulit jadi kering dah macam tak cukup vitamin kan. Puasa sangat enjoy dengan set Mighty Gem.

set mighty gem
letih sangat nampaknya

Ada apa dalam set MIGHTY GEM ni? Ok sebenarnya ia mengandungi 3 jenis minuman berkhasiat yang setiap satunya mempunyai fungsi tersendiri. Jadi apa yang menariknya anda boleh berkongsi satu keluarga dengan hanya mengambil set ini. Mudah dan jimat 🙂

ganti puasa dengan shakleeEnergizing Soy Protein – Yang ni ada dalam set ini di mana ia adalah sumber protein tinggi yang membuatkan kekenyangan lebih lama. Bancuh waktu sahur dan anda akan dapat rasa kenyang yang lebih lama, maknanya perut tu boleh tahan takdelah belum tengahari dah berbunyi:)

Mealshake – sumber multivitamin terbaik. Bila berpuasa dengan tidak makan seharian, kita boleh bekalkan badan kita dengan nutrien yang terbaik. Inilah rakan baik anda semasa berpuasa, nak makan vitamin lain tak boleh kan waktu siang, jadi inilah pelengkapnya.

Performance Drinks: minuman ala-ala isotonik tapi ianya tidak mengandungi gas. Sangat sesuai untuk mengelakkan hidrasi kulit. Ia boleh seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi badan taklah terkejut dengan kehilangan air mendadak.  Dengan itu kita tidaklah rasa mudah dahaga atau rasa badan terlalu dehidrat. Cubalah memang anda akan akuinya.

Memang mantaplah set kali ni menjelang puasa.. Kalau beli sekarang boleh simpan sampailah bulan puasa nanti. Jimat sangat. Boleh minum ramai-ramai. Anak-anak pun boleh minum sekali.  Jom try!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply