Nutriferon Terbaik Untuk Bakal Haji Dan Umrah

Musim haji dan umrah tiba lagi. Biasalah kalau nak ke sana bakal-bakal haji dan umrah perlu mengambil suntikan kan. Bila sampai sana jangan lupa kesihatan juga perlu dijaga kerana perubahan cuaca.


antibodi semulajadi nutriferon
kenangan umrah 2013


Saya menunaikan umrah beberapa bulan lepas dengan berbekalkan sekotak nutriferon untuk saya dan suami. Alhamdulillah walaupun keadaan di sana pada waktu ini agak berhabuk dan berdebu kerana banyak construction sedang dijalankan namun kami dikurniakan kesihatan yang baik. Tiada batuk-batuk atau selsema dan sakit-sakit lain sepanjang di sana.

vitamin haji dan umrah


Baru-baru ini juga beberapa kenalan mengirim nutriferon untuk mak ayah mereka menunaikan haji dan umrah. Ramai sudah tahu kebaikan nutriferon sebagai agen antibodi semulajadi. 

Sekarang sudah ada pilihannya. Nutriferon adalah produk yang dibina oleh pakar imunologi iaitu Dr Yasuhiko Kojima. Inilah satu-satunya produk untuk imun yang pertama menjalani beribu-ribu kajian dan ujian sebelum dipatenkan. Apa ada dalam Nutriferon Shaklee ni ye?
—————————————–

KANDUNGAN NUTRIFERON ?

Biji labu, biji plantago, Japanese honeysucle Flower dan saffflower. Semuanya berasaskan tumbuhan, jadi anda tidak perlu risau kerana ia 100% dari bahan semulajadi. Dan sudah tentulah tiada kesan buruk jika hanya dari tumbuhan alami.CARA PENGAMBILAN:


Hanya tuangkan ke dalam mulut dan biarkan ia meresap sendiri. Tidak perlu bancuh. Jadi ianya sangat praktikal sebab boleh diselit celah beg semasa menaiki bas atau dalam perjalanan ke mana sahaja. 

nutriferon shaklee
tu dia menuang penuh perasaan


antibodi semulajadi nutriferonBeri saya 5 sebab kenapa perlu beli nutriferon?

  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajianSetelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.
  6. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.Pastikan orang terdekat anda mak ayah, saudara mara, kawan-kawan membawa satu kotak seorang semasa berkunjung ke sana. Bukan cakap kosong, tetapi nak tolong 🙂** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply