Tips Rawat Alahan/Alergic Pada Kanak-kanak Dengan Serbuk Ajaib


Aduhai jika anak sakit siapa yang paling risau? Sudah tentu ibu bapa kan. Masalah sakit anak-anak macam-macam ada. Kalau anak saya sendiri yang paling merisaukan kerana dia agak sensitif. Alah dengan segala macam habuk dan seangkatan dengannya. Tambahan lagi jika balik kampung halaman maka jagaan haruslah extra kerana budak-budak terlampau excited bila balik kampung. Kalau main pasir tu tak usah ceritalah pantang nampak pintu terbuka. Apatah lagi benda-benda lain yang tidak pernah dan jarang dilihat.

Anak anda pernah mengalami alergic? Atau kata lain alahan dengan sesuatu benda? Anak saya yang kedua kulitnya amatlah sensitif, langsung tidak boleh dengan habuk dan persekitaran yang seumpamanya. Biasanya jika berlaku alahan pada kulitnya akan menjadi bengkak di bahagian muka. Cara nak hilangkan bengkak pada muka tu seperti biasalah terpaksa ke klinik ambil ubat gatal dan ubat alergic serta sejenis ubat sapu. Makan masa seminggu juga lah untuk betul-betul sembuh bengkak di mukanya.

Hari raya Aidiladha haritu sekali lagi dia kena alahan masa di kampung. Kali ni saya mencuba untuk membuat satu eksperimen. Bukanlah eksperimen apa pun tapi mahu mencuba mengguna rawatan semulajadi tanpa ubat/drugs. Tidak lain dan tidak bukan adalah menggunakan NUTRIFERON. Pernah dengar nutriferon? Banyak kelebihan dan manfaat nutriferon ni. Boleh baca di link ini.

NUTRIFERON DAN MANFAATNYA

Berbalik kepada kisah tadi, mari kita lihat hasilnya. Tadaaaaa…

manfaat nutriferon untuk alergikGambar sebelum ni semasa alahan itu datang dan masih belum teruk lagi. Saya awal-awal lagi memang bawa bekalan nutriferon balik kampung dan terus berikan untuk dimakan. Senang je budak-budak ni nak bagi makan nutriferon, hanya tuang dalam mulut je dia bentuk serbuk. Rasa pun manis-manis buah memang dia suka. Kalau tak sorok habislah sekotak jawabnya. Saya hanya memantau keadaannya selepas itu takut juga jika tidak berhasil. tapi alhamdulillah selepas 9 jam lihatlah hasilnya. Ia benar-benar berkesan! Mata yang bengkak tadi sudah surut. Sememangnya yang semulajadi itu lebih bermanfaat kan? Nutriferon ni bukanlah ada bahan apa pun, hanya buji labu, saffron, biji plantago dan japanese honeysucle flower. Semua dari tumbuhan, tidak perlu risau kesan negatif.

antibodi nutriferonYang ini pula gambarnya semasa alahan teruk dahulu. Tengoklah perbezaannya. Apalah sangat nilai wang jika nak dibanding dengan kesihatan anak kan. Saya sangat syorkan ibu-ibu simpan nutriferon di rumah umpamakan first aid kerana kita tidak tahu apa yang akan berlaku kemudian hari kan. Kalau budak-budak demam selesema batuk pun amat sesuai diberikan nutriferon. Penggalak antibodi semulajadi.

rawat alahan dengan nutriferon

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply