Basic H: Bantu Ibu Basuh Botol Susu

Kalau di pasaran macam-macam jenis pencuci botol susu kan. Dulu saya juga pernah beli, yelah nak basuh botol susu kalau sabun biasa mungkin kurang sesuai. Macam-macam jenis di pasaran terutama kedai baby juga banyak dijual.

basuh botol susu


Dulu saya try madam-macam jenama juga tapi bila dah berkenalan dengan BASIC H ni maka sudah jatuh cinta dengannya. Memang best sangat kalau dulu basuh botol susu kerja yang malas nak buat, selalu suami yang suka basuh botol tapi sekarang sekurang-kurangnya saya tolong rendam la hehehe.

Yang ni sesi rendaman tadi. Senang je sebab hanya 2,3 titik camtu dah boleh menanggalkan kesan lemak susu. Yang tu biasanya susah nak tanggal kan, kena sental lebih lagi tambahan lagi bahagian puting tu kena basuh betul-betul. Kalau tak nanti bila dah basuh pun kesan masih ada. Lepas rnedam ni saya akan basuh guna berus botol tu lepas tu rendam dengan air panas. Barulah puas hati kan.

basic h bash botol


Ini dia pembantu mama seharian. Bukan apa kalau guna basic h  ni kulit tak jadi kering kesan sabun. Basic h ni pun tiada bau sebab memang tiada bahan yang merbahaya. Ianya 100% semulajadi dari ekstrak kelapa dan jagung. Sangat semulajadi kalau nak tau apa lagi kebaikan dia boleh klik sini:

KEBAIKAN BASIC H


Banyak lagi kebaikan dia yang lain, tapi yang selalu saya gunakan adalah untuk basuh botol susu dan basuh buah-buahan. Memang lain dari yang lain. Tak caya cubalah guna, harga pun sangat berbaloi, jimat boleh pakai lama.

basic h basuh botol


Anda nak cuba yang organik dan semulajadi? Jom cuba:)


Jika anda mahu membeli Basih H ini sendiri, boleh klik di sini:


Saya Mahu Beli Basic H


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Hubungi saya dengan sms ke 019 3308053 atau email [email protected] untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply