Support Group Meriah Kari

Salam semua.. petang-petang ni suka saya nak cerita aktiviti harian yang selalu orang ingat ibu yang tak bekerja lakukan. Saya tak pasti ibu-ibu yang lain tapi saya adalah seorang WAHM (working at home mom) maka sudah pasti saya mempunyai kerja yang tersendiri.

Saya ni berbisnes shaklee secara online, hanya dari rumah. Tidak pernah sesekali keluar rumah semata untuk menjual produk. Tak kuasa tau. Sebab saya memang malas nak keluar rumah dan juga silap-silap balik dengan hampa. Maka sebab itu saya memang tumpukan 100% pada bisnes shaklee secara online sahaja.
Ramai yang join shaklee kan? Kadang-kadang saya pasti ramai orang yang nak join shaklee mungkin tak pernah fikirkan tentang ini. Yang kita kalau mahu serius berbisnes mesti perlukan support grouo yang bagus dan terhebat. Saya mempunyai support group yang sangat best kerana kami ibarat keluarga setiap hari berhubung di alam maya. 
Kalau tiada support group berkemungkinan kita akan hilang fokus. Jika ada support group maka kawan-kawan juga support jadi kita rasa happy untuk berbisnes dengan ceria.

Setiap hari berdiskas sesama sendiri, ramai penghuni tapi sama-sama belajar memang akan jadi best. Dan semuanya hanya guna hp dan lappy sahaja, bukan buat perjumpaan yang membuang masa.
Ibaratnya, segala medium support saya dah sediakan untuk sesiapa yang mahu berbisnes bersama-sama. Tinggal lagi kerajinan mengatasi segala, rajin dan kemahuan yang kuat. Tanpa kemahuan, kita buat sesuatu tidak dengan sepenuh jiwa. Jadi hasilnya seadanya sahaja.
Jadi anda di luar sana yang mungkin sedang terfikir untuk buat bisnes, pastikan anda berada di group yang betul. Ia akan sangat membantu anda. Jika mahu berada dalam support group saya, jangan malu, jangan segan. Semuanya dudah tersedia, kami mengalukan kedatangan anda..

Leave a Reply

This Post Has 3 Comments

  1. Unknown

    Sis mcm mana nk join ni…

  2. Unknown

    Sis mcm mana nk join ni…

  3. sis bleh pm me kat no ni 019 3308053 nanti kita chat atau add me kt fb ye search wanfatihanum