Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Memang boleh dapatkan keahlian shaklee secara percuma. Tidak perlu bayar yuran keahlian pun.

Kalau biasa yuran yang dikenakan adalah RM65 dan tambah postage RM10. Ini bukan kami pihak pengedar shaklee yang sah kenakan yuran tu tapi shaklee Malaysia yang kenakan kerana dari yuran itulah nanti anda akan mendapat kit member berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem shaklee, pricelist, dan segala yang berkaitan. Maka ini adalah wajib dibayar oleh sesiapa yang ingin menjadi ahli. Yuran ini adalah seumur hidup tidak perlu bayar yuran lagi, dan anda akan menikmati peluang mendapat harga ahli yang lebih menguntungkan iaitu 15-20% potongan dari harga retail.

Bagaimana mahu dapatkan keahlian percuma ini? Mudah sahaja kerana shaklee akan waive bayaran ahli dengan setiap pembelian bernilai lebih kurang RM650. Belian produk yang bernilai lebih kurang RM650 dengan nilai 200 uv maka anda akan layak mendapat keahlian percuma. Terlalu banyak nak beli dengan RM650? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.
Antara produk yang boleh mendapat keahlian percuma dengan mudah adalah jika anda membeli:
❤️ 2 botol vivix
❤️ 3 kotak collagen powder
Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free membership). Jimat RM75 dan jimat juga kerana terus boleh mendapat harga ahli.
Jika mahu, anda boleh juga memilih sebarang produk yang menjadi pilihan anda. Boleh campur atau add on mengikut keperluan anda masing-masing. Bagi yang sukar membuat pilihan, boleh hubungi saya dan beritahu apa masalah anda dan cadangan produk yang betul. 

Daripada membeli sahaja dengan harga retail, baik terus jadi ahli shaklee kerana setiap pembelian anda akan dapat memgumpul point dan point yang dikumpul ini dapat ditukar dengan cash. Anda akan mendapat cash bonus dari shaklee atas pembelian produk mengikut point yang anda miliki. 
Ala macam kad jusco atau bonuslink tu. Kalau kita guna dapat point nanti boleh tukar hadiah kan. Lebih kurang itulah konsepnya walau anda bukan nak jadi penjual tapi dengan adanya keahlian sendiri anda lebih dapat berjimat. Mudah kan? Order pula hanya di hujung jari, tidak perlu ke branch shaklee. Semuanya hanya secara online.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
 Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply

This Post Has 2 Comments

  1. Norains Sulaiman

    boleh jimat duit kalau jadi ahli shaklee secara percuma..boleh dapat bonus lagi.

  2. Nila Anggraini

    Jom join shaklee…kalau tak tahu macamana nak join..? Boleh singgah ke blog sya yer…saya pengedar shaklee area batang kali, bukit beruntung dan genting highland sedang mencari anda untuk menuju kejayaan…