Mealshake Untuk Anak Di Nursery

Anak anda selalu tak jadi sakit atau demam kerap dari biasa? Kadang batuk lah, kadang selsema kan. Memang hakikatnya tak boleh nak salahkan nursery jugak sebab budak-budak ramai kan. Jadi apa yang kita boleh buat adalah lindungi anak-anak kita.

Saya masih ingat masa hantar anak ke nursery dahulu macam-macam yang jadi hinggakan sampai kini masih terasa. Nasiblah sekarang sudah bekerja dari rumah maka tidak risau lagi.
Saya nak share dengan anda semua tentang mealshake. Mealshake ni senang cite adalah multivitamin dalam bentuk serbuk. Mudah sahaja bancuh hanya satu sudu pada anak campur dalam minuman kegemaran anak anda.

Kadang-kadang ada anak kita yang susah makan makanan seimbang kan. Kemungkinan ada vitamin yang tidak mencukupi tambah lagi bagi anak yang cerewet makanan. Apatah lagi sayur dan buah taknak makan kan. Berita baik kerana dalam mealshake ni mengandungi:
@ Protein
@ Fiber
@ Kalsium
@ Vitamin C
@ Vitamin E
@ Zat Besi
@ Zink
Jom kita tengok dulu testimoni mereka yang mencuba mealshake:

Kalau kita boleh beli tudung dan pakaian mahal-mahal, tak mungkin kita rasa teragak-agak nak berikan anak mealshake yang hanya berharga RM100+ sahaja ni kan. Bila anak sihat hati pun lapang, kurang sikit perasaan risau. Yelah ibu bapa mana tidak risau kalau anak selalu sakit, nak hantar ke nursery pun rasa bersalah kan?
Anak-anak tidak boleh dijual beli, sentiasa jadi keutamaan ibu bapa prihatin. Tahniah kerana anda salah seorang ibu bapa yang prihatin.
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply