Peluang Kerja Untuk Orang Malas

Jarang ada offer untuk orang malas kan? Pulak tu nak bagi income, malas pun takpe. Pelik dunia sekarang.

Anda seorang ibu bekerja? Saya suka sangat ibu-ibu bekerja ni yang sangat berdedikasi menyumbang pada ekonomi keluarga. Kalau nak ikut kekuatan mental, wanita memang hebat, setuju tak? Ye lah balik kerja uruskan anak dan keluarga sampai malam, kebiasaan menjadi orang pertama yang bangun tidur dan orang paling lewat masuk tidur.
Saya juga ibu bekerja, dulu lah. Setahun yang lepas. Tapi lama-lama saya rasa kenapalah malam je boleh ada masa bersama anak-anak, siang sangat terbatas. Memang terbatas sebab tempat kerja jauh tak dapat nak jenguk anak-anak di waktu tengahari. Pendek kata semasa menghantar anak ke nursery hati tak pernah tenang apatah lagi dengan pelbagai kisah yang kita baca, sangat menyayat hati.

Saya nak share kerja paling mudah untuk para ibu khasnya. Tidak susah kerana yang malas keluar rumah sangat sesuai buat ni. Saya juga tergolong. Kalau boleh semua nak buat dari rumah. Malas nak keluar rumah.
Haa kita gunakan teknologi masa kini. Malas keluar rumah tapi mahu menjemput rezeki masuk, buatlah apa
sahaja bisnes secara online. Boleh pilih apa kesukaan anda contoh jual tudung, jual baju, jual lukisan, jual emas, apa sahajalah. Tapi kebanyakan tu perlukan modal kan. Yang saya nak share ni adalah yang tidak perlukan modal.
Saya join shaklee dulu tanpa modal kena beli stok langsung. Ibaratkan sehelai kain putih bersih chewahhh 🙂
Orang selalu tanya berapa modal nak buat shaklee? Ada ribu-ribu tak? Kalau ribu sayalah orang pertama takkan join. Saya hanya bayar RM75 sahaja untuk seumur hidup, itupun bukan beli stok tapi  yuran ahli yang shaklee kenakan. Tidak perlu renew pun, ianya seumur hidup. Nanti anda akan dapat kit member berupa beg dalam tu ada macam-macam contoh product guide. Itu sahaja. Kalau RM75 pun anda taknak keluarkan maka bagaimana mahu dapatkan 2k, 20k, 200k masa akan datang betul tak?

Hakikatnya sangat mudah buat bisnes dari rumah ni. Saya mulakan dengan buat secara sampingan sahaja masa bekerja dulu. Langsung tak ganggu masa kerja kerana malam baru saya akan uruskan segala berkaitan bisnes. Mudah yang amat.
Bagaimana saya mengurus itu semua? Nanti saya share dalam entry seterusnya. Anda kena berani untuk bermula kerana ini bukan skim cepat kaya, ia juga bukan skim yang berniat mencari orang untuk kejar duit. Kita bekerja untuk masa depan kita.

Sangat menarik dan pulangannya menarik. Terutama apabila di tengah bulan anda dapat cash dan juga bagi yang mencapai kriteria dapat pula bonus kereta yang juga dibayar cash. Percayalah ianya takkan sia-sia dan anda tidak perlu melabur semua duit simpanan anda malah boleh menambah simpanan dengan cara ini.
Berjumpa lagi di entry lain bagaimana saya uruskan bisnes seharian ye.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
 Email: [email protected]
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply

This Post Has One Comment

  1. AllAboutLife

    Setuju sangat..untuk org yg malas..keje plg senang pon kena usaha..mcm nk mkn kena gak amik pinggan..amik nasi..gaul dan suap..xkn masuk sendiri dlm mulut nasi tu..yer dak..sape nk hasil byk kena usaha banyak!! Great story z pon tak terfikir..hihi

    http://zairulakmaldaylife.blogspot.com