Menyesal Jadi Ahli dan Daftar Shaklee

Aduhai menyesal sungguh join jadi ahli shaklee ni. Menyesal daftar shaklee. Menyesal sungguh jadi distributor shaklee ni.

Saya menyesal dengan jadi ahli shaklee ni. Kerananya dulu masa bekerja gaji 4 angka, tapi shaklee bagi 5 angka. Menyesal sebab tak join jadi ahli shaklee lebih awal. 
Saya menyesal sebab dengan shaklee juga saya sudah dapat beli 2 kereta dengan hasil titik peluh jual shaklee secara online. Bukan sebab mahu suka-suka tapi shaklee dah bayar bonus kereta, takkan tak mahu ambil kan? Dan saya seronok sebab hanya dengan bekerja dari rumah saya boleh dapat apa yang orang bekerja dapat, lebih lagi kot? Itu adalah berlagak jadi hindarkan perasaan itu hehehehe. Hakikatnya syukurlah ayat lebih tepat.
Saya menyesal juga join jadi ahli shaklee dan daftar ahli pada 2011. Kenapalah tak join lebih awal kan? Sebab join jadi ahli shaklee ni lah saya dapat buat umrah free tajaan shaklee. Ingat lagi kenangan itu dapat berdua buat umrah pertama kali buat saya.
shaklee bagi trip percuma

Dan tahun ini dapat free trip lagi, pergi ke US seramai 5 orang, bawa seluruh keluarga termasuk ibu mertuaku. Alhamdulillah dengan shaklee banyak merubah dan beri peluang yang lebih baik. Makin hari semakin banyak boleh menggembirakan orang tersayang.

percutian percuma shaklee

Alhamdulillah setiap tahun bertambah mereka-merka yang tersayang dapat saya bawa bercuti bersama SECARA PERCUMA. Dan hanya dengan sebab modal RM75 dahulu saya di sini. Tak menyesal sikit pun kerana apalah sangat modal yuran keahlian itu dengan apa yang shaklee berikan sekarang.

Ternyata saya menyesal join shaklee lewat. Sepatutnya saya join jadi ahli shaklee dan daftar ahli lebih awal kerana segalanya ada dalam shaklee. Tapi perancangan Dia yang terbaik. Jika dulu saya ragu untuk ambil keputusan buat shaklee secara full time maka mungkin peluang ini tidak akan saya dapat.

Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:
DAFTAR SHAKLEE SECARA PERCUMA

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply

This Post Has One Comment