Vivix Bukan Ribena Atau Anggur Pasar Malam

Apa? Nak samakan vivix dengan ribena? Adudu ibarat nak mengamuk kenapa enjin kancil tak sama dengan BMW. Jauh beza tu vivix dengan ribena.

Apa bezanya? Bungkusan pun dah lain apatah lagi isi dalam. Tak sama ok. Orang kata ala dalam vivix ada anggur juga. Sama macam ribena ada anggur jugak. Tapi minum ribena kalau manis lama-lama boleh kencing manis, minum vivix lama-lama boleh kurangkan komplikasi kencing manis. Kan lain tu. Kenapa kaitan dia dengan kencing manis pulak? Ha inilah dia. Dalam vivix tu ada muscadine grapes, fungsinya mengawal gula dalam darah. wow, patutlah. TAK HAIRANLAH berupaya menurunkan paras gula pada pesakit diabetes. Mak saya sendiri pun dari bacaan 17 turun ke bacaan 7. Hanya sebulan ambil vivix. 
Jadi bezakan ia ye. Tak sama tau dengan ribena. Lagi satu beza adalah harga heheeh. Ribena tak sampai RM5 sekotak, tapi vivix ehem ehem. Tak sama langsung. Maklumlah dalam vivix tu ada anggur muscadine yang sebesar bola golf, kalau tengok kat pasaran pun memang harga vip gitu.

kebaikan vivix

Vivix pula hanya diambil satu sudu sehari, bukan sebotol sehari. Kalau ribena boleh nak ambil sebotol sehari pun takde sapa yang marah. Ha nyata berbeza kan?
Jadi nampak kan bezanya tu. Ok kita bandingkan pula dengan anggur pasar malam. Ianya bukan anggur muscadine. Harga selonggok kat pasar malam Rm5, vivix takkan dapat harga begitu. Tak mungkin lah harga vivix jadi RM5, ia eksklusif dijual dari shaklee sahaja, pasar malam takde tau.

kelebihan kandungan vivix

Aggur muscadine ni ada kulit yang tebal berbanding anggur biasa. Sebab itu ia tahan lasak, tahan penyakit, tahan dari ancaman serangga maka tidak hairanlah kandungan antioksidan dia terpelihara. Anggur muscadine juga mempunyai kadar antioksidan yang lebih tinggi berbanding anggur biasa. Patutlah vivix shaklee bukan berharga RM5.
Nak tau lebih lanjut pasal vivix boleh je baca kat link bawah ni ye:

Nak cantik menarik kau memang the boom? Nak berseri dari dalam? Ibu ayah ada diabetes? Inilah masanya nak test power vivix. Jom order kat link di bawah:

Mahu dapatkan harga ahli yang lebih jimat? Jangan lupa untuk menjadi ahli dan setiap pembelian vivix sebanyak 2 botol akan mendapat FREE MEMBERSHIP. JOM!


Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply