Kebaikan Omega Guard, Untuk Anak Pintar

Ingat lagi tak masa kecik dulu kita diberi scott emulsion oleh mak ayah? Kalau ada lah. Saya ada juga pernah ambil masa tu tapi almaklum masa tu harga sebotol scott emulsion dah taraf profesional bagi kami maka tidaklah dijadikan makanan ruji.

Hinggalah saya masuk ke alam rumahtangga dan mendapat anak. Bila anak demam je, ada rakan sepejabat mencadangkan supaya ambil scott emultion untuk ketahanan badan kanak-kanak. Rupanya ada vitamin c juga dalam tu. Tapi ini bukan nak cerita pasal tu, nak cerita pasal omega guard atau boleh diberi nama lain iaitu minyak ikan berkualiti.
Kenapa saya kata berkualiti? Bezanya omega guard dari minyak ikan biasa sangat jauh. Omega guard ni dibuat dari minyak ikan terpilih dari laut dalam yang mana ia mengalami proses penyulingan 3x bagi memastikan tiada sebarang sisa toksik ada dalam minyak ikan itu.
Maklumlah ikan laut dalam ni biasanya tercemar dengan toksik, merkuri dan bahan kimia lain. Biasalah laut juga sering dijadikan tempat membuang sisa bahan kimia, ada tumpahan minyak dan sebagainya. Maka sebab itu anda nak makan minyak ikan boleh, tapi pastikan jenama itu ada jaminan bebas dari bahan kimia macam omega guard shaklee. Tapi rasa tak jumpa kan? 
Kenapa minyak ikan omega guard ni sangat bermanfaat pada anak-anak anda? Saya nak sentuh bab anak. Sebab omega guard ni adalah sejenis omega 3. Kalau nak tau omega 3 memang dikenali sebagai sumber yang dikenali sebagi “makanan untuk otak“. Jadi dah dengar namanya macam tu, sudah pastilah bermanfaat untuk otak kan.
Mahu anak anda pintar dan cergas boleh cuba omega guard ni. Bukan ubat tau jangan salah faham dan tak pula dijamin anak anda akan terus bijak bak profesor. Cuma saya nak bagitau bagaimana cara omega guard ni berfungsi untuk kebaikan otak.
Omega guard memang baik untuk otak kerana omega 3 ini memainkan peranan penting untuk daya ingatan. Jadi nak anak bijak, lebih fokus maka mama cuba bagi minyak ikan omega guard ni. Tak percaya tak mengapa tapi cubalah naca khasiat omega 3 jika masih rasa ragu.
Bukan kata anak je boleh makan, ibu-ibu pun boleh makan sama. Nak perbaiki ingatan maklumlah dah semakin veteren kan. Nak juga sama level dengan anak:)

harga omega guard

CARA MAKAN OMEGA GUARD

Kat atas tu dia omega guard yang begitu digemari oleh budak-budak bijak itu:)

Jika anak anda berumur 5 tahun ke atas dan pandai gigit begitu sahaja, boleh makan camtu je dengan kunyah dan pecah dimulut. Jika yang berumur 1 tahun ke atas dan belum pandai mengunyah dengan baik maka boleh pecahkan satu biji omega guard masukkan dalam bubur mereka atau susu mereka.
Anak- anak bijak idaman ibu bapa. Moga kita membuat pelaburan yang bijak demi anak-anak kita di masa hadapan.

Berapa harga Omega Guard?

Boleh terus buat belian di sini:

Jika anda buat order sekarang, shaklee akan terus hantar ke rumah anda melalui khidmat kurier. Hanya perlu tunggu barang yang diorder sampai ke pintu rumah anda. Mudah je kan? Jangan lupa klik untuk order di atas ye…

———————————————————————————————
mahu lebih jimat?
mahu lebih diskaun? 
mahu dapat cash back?


Jadi ahli shaklee sekarang!!!
Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:

hubungi saya di talian tertera atau melalui sms/wassup/telegram untuk sesi consultation lebih detail.
019 330 8053

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **
Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Wan Fatihanum:
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Leave a Reply