Basic H Rendam Kasut Sekolah

Basic H boleh diguna untuk rendam kasut sekolah? Al kisahnya saya ada buat eksperimen. Nak tengok boleh hilang ke tak. Ternyata tepat seperti diduga.

Biasalah kasut sekolah anak mana ada yang tak kotor. Jenuh menyental. Kalau kasut sekolah warna hitam takpe juga tapi kalau putih memang harap maklum sahajalah. Basuh berulang kali pun degil nak hilang kotornya.
Ikutkan kasut sekolah Sarah ni memang sengaja kami beli yang jenis takde kain, kiranya bukan daripada kain yang kena letak kapur tu. Tapi memang sengaja beli yang jenis getah supaya senang nak basuh.
Dah namanya budak takkan boleh teti jaga macam dewasa. Jadi jangan salahkan mereka. Kita kena cari penyelesaiannya. Dan kami cuba guna basic H ni mana tau berkesan ke tak nak tanggalkan kotoran. Mahu lihat hasilnya?

basic h basuh kasut sekolah
Nyata berbeza kan. Memang best sangat sebab saya puas hati tak gunakan bahan pencuci kimia. Kalau contoh guna klorox ke sah-sah memang ada bahan kimia kan. Jadi saya cari yang lebih [email protected]
Kenapa saya panggil ianya natural? Sebab basic h ni kandungannya memang 99.95% adalah berasal dari air sebab tu namanya Basic H. Air kan kalau dalam bahasa kimianya adalah H2O. Kalau tak, masakan nama pun gitu.
Dan jugak takkanlah air semata kan. Ia juga dilengkapkan dengan ekstrak kelapa dan jagung yang menjadi salah satu pelengkap bahannya. Itu yang buat saya lebih yakin sebab menggunakan bahan semulajadi.
Tak kenal maka tak cinta. Kenali basic h dengan baca lebih lanjut di sini:

Saya kini tak risau dah sebab dengan basic h disebabkan ia natural tidak mencemarkan alam sekitar. Tangan kita juga tak jadi kasar atau jadi sensitif terutama pada mereka yang berkulit sensitif. Yelah 99.95% berasaskan air jadi tang mana nak sensitifnya betul tak?
Satu botol ni tahan berbulan-bulan jadi tak perlu risau nak jimat. Bukan sahaja boleh rendam kasut tapi boleh juga dibuat pencuci untuk mengemop lantai. Lantai bersih dan selamat untuk korang yang ada baby. Baby yang merangkak biasanya suka mengutip apa sahaja dilantai. Jadi kalau lantai bersih tiada masalah lagi.
Harganya tidak mahal. Tidak sampai RM40 pun untuk satu botol yang tahan berbulan-bulan. Sangat jimat! Tidak perlu lagi setiap bulan nak kena borong pencuci. Dah la jimat, multipurpose pulak tu. Tak menyesal la orang kata.
Jadi jangan tunggu lagi. Inilah masanya korang nak tunjuk skill rendam dan basuh kasut sekolah anak dengan cara mudah tanpa keluhan. Sememangnya pilihan yang bijak!

Tidak sabar mahu beli basic H?

Mahu tau harga basic H —>> HARGA BASIC H
Pembelian Basic H di sini —>>> Saya nak beli Basic H 
Cara buat belian adalah seperti anda membuat pembelian online yang lain. Hanya beli secara online dan pihak shaklee akan menghantar terus produk ke rumah anda.
=====================================================
Jemput follow blog ini untuk mendapatkan update pelbagai serta tips travel,tips penyusuan, tips masakan, pelbagai sharing kisah harian dan banyak lagi.
Juga untuk dapatkan tips terkini dan update terkini melalui email, anda boleh submit email address anda di sebelah.

Saya juga adalah seorang Shaklee Independant Distributor yang sah.


Klik FOLLOW THIS BLOG DI SEBELAH KANAN ANDA SEKARANG UNTUK TIDAK TERLEPAS UPDATE TERKINI DARI BLOG INI SETIAP HARI



TERIMA KASIH DAN SALAM UKHWAH


HUBUNGI SAYA
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
FB:wanfatihanum
Instagram: fatihanum
Instagram (2): mak_jemah_jual_vitamin
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog
pengedar shaklee putra heights


Kenali saya.
Saya adalah seorang ibu yang bekerja dari rumah dan menjana pendapatan dengan membuat bisnes shaklee secara online.

Saya telah mengambil keputusan untuk berhenti kerja kerana:


Dan kini sudah lebih setahun saya resigned dan menikmati hari-hari bersama keluarga dengan penuh syukur dan penuh nikmat kerana dikurniakan rezeki bersama shaklee.

Jika anda seorang ibu, seorang wanita, seorang yang bercita-cita ingin membuat pendapatan sampingan, saya dengan berbesar hati boleh membimbing anda.

Yang penting anda mahu dan ingin merubah kehidupan. Jangan takut jika sekarang anda masih bekerja kerana anda masih boleh berkongsi kebaikan produk shaklee secara sampingan tanpa menjejaskan waktu kerja anda.

————————————————————————————————————–

Anda mahu jadi ahli shaklee dan nikmati potongan hebat 15% – 20%?
ANDA ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:


Leave a Reply