Pengedar Shaklee Kak Long Kawasan

Pengedar Shaklee memang ramai kat Malaysia ni tapi mana satu pilihan anda? Mahu pengedar shaklee yang cantik? Yang berilmu? Yang suka bagi hadiah? Suka beri coklat sebijik? Suka yang jenis mana?

Pengedar Shaklee seluruh Malaysia ada lebih satu juta. Jadi korang pilihlah ikut kepada kesukaan dan kriteria apa yang korang minat. Tapi kalau saya, tiada apa yang lebih bagus dari yang berilmu. Yelah kita makan vitamin, bukan minum air kosong. Maka haruslah kena makan dengan aturan yang betul. Ikut cara betul pasti anda akan dapat hasil yang diingini. Tak susah nak disiplin dengan vitamin asalkan korang jumpa dengan sid (shaklee imdependant distributor) yang betul.
Oklah saya nak perkenalkan beberapa senarai nama pengedar shaklee dan juga area covered mereka. Korang boleh minta untuk cod (cash on delivery) di tempat yang terpilih. Maknanya masa ambil barang tu baru bayar. Inilah kelebihannya jika anda boleh membeli dari sid yang berdekatan dengan anda. Boleh tanya terus consultation dengan mereka ini kerana mereka ni bertauliah tau. Sudah dapat sijil nutrisi dari shaklee haruslah boleh consult dengan sebaiknya. Jangan risau, sahabat-sahabat saya sedia membantu korang.
Ok sebelum perkenalkan orang lain saya perkenalkan diri saya dahululah. Saya sid yang bernombor 851433 yang bertauliah. Saya mempunyai sijil nutrisi yang sah dari shaklee di mana anda boleh dapatkan consultation yang betul dan percuma sahaja dari saya (dengan syarat anda buat belian dengan saya) kerana consultation adalah eksklusif untuk kastemer saya sahaja. Anda boleh minta untuk COD dengan saya di kawasan Putra Heights, Subang Jaya. Kalau yang taktau area ni adalah berdekatan dengan Giant Putra Heights dan Puchong. Kebiasaannya saya akan cod di Giant Putra Heights.  
sid putra heights

Ok yang Putra Heights ni adalah kawasan jajahan saya lah hehehe, kak long kawasan. Untuk memilih SID atau pengedar shaklee seluruh Malaysia seperti Klang, Kuala Ketil, Johor, Nilai, Datuk Keramat, Pahang dan banyak lagi korang boleh refer list di bawah. Dijamin layanan 1st class kerana mereka adalah terlatih dan insyaAllah ada ilmu.
Nama: Wan Fatihanum
COD Area: Putra Heights Subang Jaya
http://permatacintaku.blogspot.com
Nama : Sunita Arzansu  
Tel : 0133493711  
COD area : Putra Perdana,Puchong,cyberjaya,putrajaya http://vitaminumiebeutyandhealthy.blogspot.com/
Nama: Nila Qaseh Firdaus  
Tel: 0176281787  
COD Area : Batang kali, Rawang, Genting Highland  
http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com
Nama : Ayra  
Tel : 011-17577874
COD : Tebrau, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Johor Bahru  
http://www.mqvitashop.com
Nama : Norhidayah Kasim  
Tel : 0179563621  
COD : Kuantan, Gambang, Inderapura, Taman tas  
http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/
Nama: Maria Bt Awi  
Tel: 014-6692610  
cod area: Damansara,Nilai,Sepang,Bangi  
http://www.JomSihatJomGojes.blogspot.com
Nama: Wan Shahariah  
Tel: 0176725772  
COD area: TTDI Jaya, Shah Alam, Bukit Jelutong, Puncak Perdana http://mommydarwisya.blogspot.com
Nama : Dhiya Hussin  
Tel : 012-5572559  
COD: Gombak, Sentul, Kepong, Selayang, UIA, Cheras, Cyberjaya http://suplement4us.blogspot.com/
Nama : Nurul Asmaa Razak  
Tel : 011-11541611  
COD : Kemaman, Dungun, Paka  
http://ummiaqif.blogspot.com/
Nama: Amalina Ahmad  
Tel: 012-4341649  
COD: Sik, Baling, Jitra  
http://sweetniena.blogspot.com
Nama: Nor Akmal Rusdi  
TEL: 013-9279846  
COD: Pontian – Rengit – Simpang Renggam  
http://akmalrusyd.blogspot.com
Nama: Norainon Sulaiman  
Tel:0193465419  
COD: Shah Alam, Klang, Subang & Petaling Jaya  
http://kekalsihatdenganviramin.blogspot.com
Nama: Siti hajar binti mohd salih  
Tel: 019-7848653  
Cod: pasir gudang, masai  
http://cintahatikusupplements.blogspot.com

Nama: Nuraini Mohd Ridzuan  
Tel: 016-6684862  
COD: U5 Shah Alam, Subang Bestari, Kota Damansara,Kelana Jaya, Pelabuhan Klang, Klang http://sweetmom83.blogspot.com
Nama : Nurul Nurshida Rosnan  
Tel : 019 6550749  
COD : Ampang, WangsaMaju,Gombak,Kuala Lumpur http://mamazaravitamincentre.blogspot.com/
Nama: Noor Asiah Yusoff  
Tel : 013-3688825(sms/call) /012-9623207(whatsapp/wechat)  
COD : Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Tanah Merah  
http://supplemensihatstore.blogspot.com/
Nama : Noraliza Effendy  
Tel : 014-2639901 / 011-2610 0986  
COD : Ukay Perdana, Keramat, Gombak, Beranang  
http://www.annur-shoppe.blogspot.com/
Norhafizah Kamso
COD Area: Kajang, Bangi, Putrajaya, KL SOGO  
http://sinarcahayamata.blogspot.com
Norjarina Mohd Ariffin  
Tel : 019-9685187  
COD:  Kemaman, Bandar Chukai, Bukit kuang,teluk kalong,kijal,fikri http://anakummicomel.blogspot.com
Nama: Nik Azimah binti Awg Hamat  
Tel: 017-3430922  
cod area: Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa & Putrajaya http://www.peminatvitamin.blogspot.com
Nama : Nor Hayati Binti Abdul Halim  
Tel : 013-5954808  
COD area : kuala ketil,bukit selambau,padang serai, jeniang,felda teloi kanan & teloi timur http://www.myrichheartandsoul.com/
Nama : Suriati Yusoff  
Tel : 0179753858
Cod area : Kemaman Dan Dungun  
http://mummyfarisharyyan.blogspot.com
Nama : Ummi Hanifah  
Tel : 017-3725667  
COD : Saujana Utama, Puncak Alam, Alam budiman, Desa Coalfield http://sihatlindungselamat.blogspot.com
Nama: Kamalia Auderina Lee  
Tel: 0196311031  
COD: Mukah, Sarawak  
http://leekamalia.blogspot.com
Nama : Nur Syuhada binti Mohamad Salleh  
Tel : 0132128902  
COD : Shah Alam, Klang  
http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/
Nama : Normaliza Md. Zain  
Tel : 0176569125  
COD : Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Sungai Merab  
http://beautifulmamaja.blogspot.com
Nama: Elda Malissa Sangit  
Tel : 016-303 1954  
COD : Bandar Puteri Jaya, Bandar Perdana, Bandar Seri Astana, Bandar Utama, Seberang Jaya dan Permatang Pauh  
http://lovethepreciouslife.blogspot.com
Nama: Murshidah binti Mazlan  
Tel: 018-9028284  
COD: Nilai, Salak Tinggi  
http://.awesomehealthsupplements.blogspot.com
Nama: Nor Hafizah Shahtir  
Tel: 019-3405054  
COD: Klang, Shah Alam, Meru, Kapar, Bukit Tinggi  
nurkids2u.blogspot.com
Nama : Nur Hafizasmi Binti Azami  
Tel : 019- 915 4727
COD : Kuantan-Gambang-Sri Jaya-Maran, Pahang  
fizazasmi.blogspot.com
Nama: Nurul Diana Binti Salin  
Tel: 019-5643112  
COD: Kemaman, Kerteh, Paka,Dungun  
daisyrose88.blogspot.com
Nama : Nurhafiza Hanim Binti Mohd Noor  
tel : 019-351 1315  
COD : Shah Alam, Putra Height, Bandar Saujana Putra, Seri Kembangan, Kajang http://belogsupermama.blogspot.com
Nama : Noor Fadlyza  
Tel : 011-24015081  
COD : Bukit Mertajam, Seberang Jaya, Permatang pauh  
http://sakuralovebeauty.blogspot.com
Nama : SITI HAIZA MUHAMAD NOH  
Tel : 0174060844  
COD : KUALA KANGSAR, TAIPING, IPOH  
http://syifahealthcare.blogspot.com/
Nama: Sha Salleh  
Tel: 012-936 2692  
COD: Sintok-Changlun, Jitra, Alor Setar & Sungai Petani  
irsyahealthyhouse.blogspot.com
Nama : Zainab Mat Rani  
Tel : 017-3954394
COD : Bandar Saujana Putra,Putra Height,Puchong  
http://znzabadistore.blogspot.com/
Name: Nur Azura Tajudin  
Tel: 012-4318211  
COD: Shah Alam, Pandamaran, Bukit Tinggi, SS15 Subang Jaya dan Bandar Sunway http://ajusyopz.blogspot.com/
Nama: Elzababy Shop  
http://raikankasih.blogspot.com  
COD: Semenyih, Putrajaya, Setiawangsa
Nama: Nursimatun Md Yusof  
http://vitaminterbaikku.blogspot.com  
Tel: 012-3789284  
COD: Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, Setapak, Kampung Datuk Keramat
Nama:Rosnaziana Mat Saad  
No Tel:019-5753504  
COD Area besout-sungkai-trolak-slim river-tg malim  
http://cahayacintaku08.blogspot.com



Untuk senarai harga produk shaklee boleh rujuk di sini:

Leave a Reply

This Post Has 2 Comments

  1. Nila Anggraini

    Bila anda berdekatan dengan area saya Batang Kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland. .sila hibungi sya yer….boleh sms atau whatsapp sy di 0176281787 yer. .atau boleh layari blog saya…terima kasih

  2. Ramai dah ahli shaklee…tetapi untuk tarik ramai customer..servis mesti tip top..