Promosi ESP Soy Protein Beli 6 Percuma 1

Wah bulan ni promosi ESP Soy Protein shaklee ada harga istimewa sebab beli 6 tin akan dapat 7. Maknanya dapat 1 lagi tin secara percuma yang bernilai RM150.

Siapa tak suka benda free? Kali ni memang jimat habis sebab apa? Dahla dapat 1 lagi tin secara percuma, dapat lagi rebat bernilai RM36 bulan berikutnya dan juga korang akan dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE. Maknanya dapat jadi ahli secara percuma. Wah kena recap balik ni apa yang akan korang dapat?

 @@ beli 6 percuma 1. Total dapat 7 tin dengan harga 6 tin.
@@ akan dapat rebat bernilai RM36 bulan berikutnya.
@@ akan dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE secara percuma seumur hidup. 
@@ akan dapat beli item promo dengan harga ahli automatik dengan belian set ini.

Berapa anda jimat?

Harga biasa ESP RM150.
150×7: RM1050

Tapi sekarang anda hanya bayar dengan harga: RM900

Wow jimat sangat nih!

Tapi sebenarnya boleh lagi jimat jika anda menjadi ahli. Jika buat belian 6 free 1 ni korang akan dapat FREE MEMBERSHIP maknanya keseluruhannya korang akan dapat dengan harga agli iaitu lebih murah dari RM150 satu tin.

Dan PLUS REBATE RM36 untuk bulan berikutnya. Pendek kata bulan ni adalah bulan jika anda memang peminat tegar ESP atau ada impian nak mulakan bisnes dengan mencuba jual ESP.

promo ESP buy 6 free 1

Banyak betul jimat ni beribu-ribu lemon. Masa ni lah semua orang akan berebut nak dapat harga terbaik. Tapi berebut tu bolehlah juga tapi kena tau kenapa perlu amik ESP ni?

Siapa perlukan ESP?

👉 ibu mengandung
👉 ibu menyusu
👉 mereka yang baru pulih dari sakit
👉 mereka yang mahu samarkan stretch mark terutama ibu yang melahirkan
👉 mereka yang ingin berdiet kerana ia rendah kalori
👉 mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit

Kenali Apakah ESP?

ESP ini adalah singkatan kepada Energizing Soy Protein (nama lama) atau Soy Protein Isolate Powder.

esp beli 6 percuma 1

Satu hidangan ESP adalah bersamaan dengan 12 gelas susu. Wah bestnya. Lagi? banyak lagi mari tengok list.
👉 bersamaan dengan 12 gelas susu
👉 2 kali ganda daging
👉 4 kali ganda telur
Jadi kalau mungkin ada yang tak boleh nak minum susu mungkin boleh beralih mencuba ESP ni sebab ianya juga rendah kalori dan tidak menggemukkan. Jangan terpedaya kalau orang cakap minum susu atau soya boleh gemuk, tiada bukti saintifik. Yang ada hanyalah ianya memang rendah kalori dan mempunyai ciri-ciri soya yang baik.

promo esp beli 6 percuma 1

Jadi pada korang yang memang mahukan dan taknak lepaskan peluang, bulan ni adalah bulan terbaik untuk mencuba. Klik di bawah untuk membuat order secara online.

SAYA MAHU BELI SET PROMO: hubungi saya dengan wassup/sms 0193308053



=====================================================
Jemput follow blog ini untuk mendapatkan update pelbagai serta tips travel,tips penyusuan, tips masakan, pelbagai sharing kisah harian dan banyak lagi.
Juga untuk dapatkan tips terkini dan update terkini melalui email, anda boleh submit email address anda di sebelah.

Saya juga adalah seorang Shaklee Independant Distributor yang sah.


Klik FOLLOW THIS BLOG DI SEBELAH KANAN ANDA SEKARANG UNTUK TIDAK TERLEPAS UPDATE TERKINI DARI BLOG INI SETIAP HARI



TERIMA KASIH DAN SALAM UKHWAH


HUBUNGI SAYA
H/P no: 019 330 8053
ID Shaklee: 851433
Blog: http://permatacintaku.blogspot.com
FB:wanfatihanum
Instagram: fatihanum
Instagram (2): mak_jemah_jual_vitamin
Page: https://www.facebook.com/permatacintakublog

Kenali saya.
Saya adalah seorang ibu yang bekerja dari rumah dan menjana pendapatan dengan membuat bisnes shaklee secara online.

Saya telah mengambil keputusan untuk berhenti kerja kerana:


Dan kini sudah lebih setahun saya resigned dan menikmati hari-hari bersama keluarga dengan penuh syukur dan penuh nikmat kerana dikurniakan rezeki bersama shaklee.

Jika anda seorang ibu, seorang wanita, seorang yang bercita-cita ingin membuat pendapatan sampingan, saya dengan berbesar hati boleh membimbing anda.

Yang penting anda mahu dan ingin merubah kehidupan. Jangan takut jika sekarang anda masih bekerja kerana anda masih boleh berkongsi kebaikan produk shaklee secara sampingan tanpa menjejaskan waktu kerja anda.

————————————————————————————————————–

Anda mahu jadi ahli shaklee dan nikmati potongan hebat 15% – 20%?
ANDA ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:


Leave a Reply

This Post Has 3 Comments

  1. Norains Sulaiman

    esp memang terbaik..untung borong masa promotion jimat wang

  2. elda malissa

    Laku keras ESP ni. Belum setahun berlalu dah dua kali ESP ni promo, banyak lagi vitamin lain dalam waiting list tu. I wonder why ya? Hihi..
    Of course lah ESP paling BEST! Semua set dia boleh geng 🙂